Vår chatt är öppen varannan söndag! Söndagar jämna veckor är chatten öppen klockan 18.00 till 20.00.
Nästa chattillfälle är söndagen den 24 september klockan 18.00–20.00.
Klicka här för att öppna chatten

Det kan ibland hända att det du skriver inte kommer fram till oss eller att det vi skriver inte kommer fram till dig. Om du inte får svar, eller om det står ”Haninge tjejjour har lämnat rummet” kan du alltid maila till oss på tjejjour@haningekvinnojour.se så svarar vi så snabbt som möjligt!

Om du har någon fråga kan du alltid ställa den i vår frågelåda.
Valde du att få svaret på din frågelådsfråga publicerat här? Tyvärr går inte det. Hör av dig till oss igen så svarar vi på din fråga över mail!

Svara gärna på vår enkät om hur du hittade oss och om hur du har upplevt kontakten med oss! Självklart kan du vara helt anonym.

Haninge tjejjours verksamhet består av en chatt och en frågelåda dit alla som identifierar sig som tjejer är välkomna att höra av sig. Självklart kan du som hör av dig välja att vara anonym och alla som arbetar för jouren har tystnadslöfte. Det innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Undantaget är om du själv väljer att berätta för oss vad du heter i för- och efternamn, var du bor och ditt personnummer samtidigt som du berättar något som gör oss oroliga. Då kommer vi eventuellt att ta kontakt med socialtjänsten. Om vi kontaktar socialtjänsten berättar vi det alltid för dig. Så länge du inte berättar vad du heter i för- och efternamn, var du bor och ditt personnummer vet vi inte vem du är och vi kommer därför inte anmäla eller föra vidare någonting som du berättar för oss.

Vill du komma i kontakt med oss når du oss via enable javascript .

Besök Haninge tjejjour på Facebook

Besök Haninge tjejjour på Instagram