Haninge tjejjour

Haninge tjejjour erbjuder dig:

Chatt
Söndagar jämna veckor klockan 18.00–20.00 är vår chatt öppen. Länk till chatten och datum för nästa chattillfälle finner du under rubriken ”Chatta med oss”.

Mailstöd
Du kan ställa frågor, berätta om något eller få råd av oss via mail. Du kan ha kontakt en gång eller under en längre period. Vi svarar varje vardag!

Telefonjour
Vill du ringa till oss så har vi telefonjouren öppen varje torsdag mellan kl. 15.00 och 16.00. Numret till telefonjouren är 072-509 00 01. Du kan alltid vara anonym. Om du vill ringa med dolt nummer, slå #31# innan.

Stödsamtal
Via mail kan du boka in stödsamtal med oss. Du kan prata om vad som helst som du vill dela med en vuxen som lyssnar och tror på dig.

Storasyster
Under sommaren 2018 kommer vi att erbjuda storasystrar till de stödsökande som är intresserade! En storasyster är en äldre tjej som umgås med dig regelbundet, hon tror även på dig och lyssnar på dig. Hur gör man då för att få en storasyster? Man måste vara mellan 12 till 18 år gammal och identifiera sig som tjej – sedan mejlar man oss och skriver ”Hej! Jag skulle vilja ha en storasyster sommaren 2018!”. Sedan är det klart och man får en storasyster. Observera dock att det är begränsat med plaster. Vi längtar efter ditt mejl!

Utskick av kondomer
Om du vill ha kondomer skriver du ett mail till oss med din adress, så skickar vi kondomerna! Vi skriver aldrig upp din adress och vi för inga anteckningar om utskicken. Du kan även hämta kondomer hos oss.

Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Alla samtal är på dina villkor. Oavsett hur du väljer att kontakta oss har du rätt att vara anonym. Du behöver därför inte berätta ditt namn för oss. Om du säger till oss vem du är (namn, personnummer och vart du bor) kan vi i samråd med dig ta kontakt med till exempel socialtjänst, polis eller andra.

Här nedan ser du en video från ett av våra event från förra året; En kväll med syrran!
Filmen är gjord av Désirée Bayibsa.

Kontakta oss

E-post
loading...

Telefonjour
072-509 00 01
Telefonjouren är öppen på torsdagar kl. 15.00–16.00.

Sociala medier
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Enkät
Har du varit i kontakt med oss tidigare? Svara gärna på vår enkät. Självklart kan du vara helt anonym.
Öppna enkäten

Chatta med oss

Nästa chattillfälle är söndagen den 3 juni klockan 18.00–20.00.

Öppna chatten

Utbildning

Nästa utbildning för nya volontärer är den 16 och 30 maj, kl. 18 till. kl. 20. Är du intresserad av att gå? Mejla till: loading... (endast tjejer/kvinnor över 18 år).

Instagram