Haninge tjejjour

Haninge tjejjour erbjuder dig:

Chatt
Söndagar jämna veckor klockan 18.00–20.00 är vår chatt öppen. Länk till chatten och datum för nästa chattillfälle finner du under rubriken ”Chatta med oss”.

Mailstöd
Du kan ställa frågor, berätta om något eller få råd av oss via mail. Du kan ha kontakt en gång eller under en längre period. Vi svarar varje vardag!

Telefonjour
Vill du ringa till oss så har vi telefonjouren öppen varje torsdag mellan kl. 15.00 och 16.00. Numret till telefonjouren är 072-509 00 01. Du kan alltid vara anonym. Om du vill ringa med dolt nummer, slå #31# innan.

Stödsamtal
Via mail kan du boka in stödsamtal med oss. Du kan prata om vad som helst som du vill dela med en vuxen som lyssnar och tror på dig.

Utskick av kondomer
Om du vill ha kondomer skriver du ett mail till oss med din adress, så skickar vi kondomerna! Vi skriver aldrig upp din adress och vi för inga anteckningar om utskicken. Du kan även hämta kondomer hos oss.

Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Alla samtal är på dina villkor. Oavsett hur du väljer att kontakta oss har du rätt att vara anonym. Du behöver därför inte berätta ditt namn för oss. Om du säger till oss vem du är (namn, personnummer och vart du bor) kan vi i samråd med dig ta kontakt med till exempel socialtjänst, polis eller andra.

Här nedan ser du en video från ett av våra event från förra året; En kväll med syrran!
Filmen är gjord av Désirée Bayibsa.

Kontakta oss

E-post
enable javascript

Telefonjour
072-509 00 01
Telefonjouren är öppen på torsdagar kl. 15.00–16.00.

Sociala medier
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Enkät
Har du varit i kontakt med oss tidigare? Svara gärna på vår enkät. Självklart kan du vara helt anonym.
Öppna enkäten

Chatta med oss

Nästa chattillfälle är söndagen den 25 mars klockan 18.00–20.00.

Öppna chatten

Utbildning

Nästa volontärutbildning hålls
17–18 februari 2018. Anmäl dig genom att mejla enable javascript (endast tjejer/kvinnor över 18 år).

Instagram