Haninge tjejjour

Haninge tjejjour blir Haninge ungdomsjour 2020! Vi kommer fortsätta med chatt på söndagar mellan 18-20. I Haninge centrum kommer vi hålla stängt i januari för att planera verksamheten. För kontakt hör av er till haningeungdomsjour@gmail.com eller följ oss på instagram!

Haninge tjejjour stöttar genom:

Chatt
På söndagar klockan 18.00–20.00 är vår chatt öppen. Länk till chatten och datum för nästa chattillfälle står när du klickar på rutan ”Chatta med oss” till höger.

Mail
Du kan ställa frågor, berätta om något eller få råd av oss via mail. Du kan ha kontakt en gång eller under en längre period. Vi svarar på vardagar!

Mötesplats i Haninge centrum
Haninge tjejjour finns i Haninge centrum, där vi har en mötesplats för barn, ungdomar och unga vuxna. För att se öppettider, kolla in @haningetjejjour på instagram. Stort tack till Haninge centrum för ert stöd!

Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Alla samtal är på dina villkor. Oavsett hur du väljer att kontakta oss har du rätt att vara anonym. Du behöver därför inte berätta ditt namn för oss. Om du säger till oss vem du är (namn, personnummer och vart du bor) kan vi i samråd med dig ta kontakt med till exempel socialtjänst, polis eller andra.

Stort tack till er som bidragit till Haninge tjejjours verksamhet, det betyder mycket för oss!

Coop Forum Port73
VITAMIN WELL
Wofflans stenugnsbageri
Haninge Centrum
Bio Cosmopolite
Skansen
Torvalla Simhall
Ica Maxi Haninge
Belladot

Vill du också stötta oss? Maila på tjejjour@haningekvinnojour.se

Haninge tjejjour i media

”Unga Haningetjejer backas av storasyrror”

”Ett tufft klimat för unga tjejer idag”

”The Locals – Haninge tjejjour”

”Ett stort svek när det inte går att få hjälp”

Här nedan ser du en video från ett av våra event från förra året; En kväll med syrran!
Filmen är gjord av Désirée Bayibsa.

Kontakta oss

E-post
loading...

Telefonjour
Vi svarar måndag-torsdag i mån om tid.
072-509 00 01

Chatt
Chatten är öppen på söndagar kl. 18.00–20.00.

Öppna chatten

Utbildning

Gå vår utbildning om du vill bli volontär hos oss. Intresseanmälan skickas till: loading... (endast tjejer/kvinnor över 18 år).

Instagram

Sociala medier
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Enkät
Har du varit i kontakt med oss tidigare? Svara gärna på vår enkät. Självklart kan du vara helt anonym, vi kan inte spåra dina svar.
Öppna enkäten

GDPR
Om du haft kontakt med oss lagrar vi dina personuppgifter enligt GDPR. Det betyder att vi aldrig delar uppgifterna med någon utanför jouren, vi tar bort alla personuppgifter (såsom namn, mailadress, telefonnummer) när vi inte längre har kontakt med dig och vi spar ingen information om dig som du inte godkänt att vi spar. Du kan när som helst be oss att ta bort dina personuppgifter hos oss, oavsett i vilket syfte vi haft kontakt.