Haninge tjejjour

Haninge tjejjour stöttar genom:

Storasystrar
En storasyster är en äldre tjej som umgås med dig regelbundet, hon finns för att lyssna på just dig. Du får träffa oss för att berätta lite om vem du är, så vi kan hitta en storasyster som passar dig. Är du intresserad? Maila oss så får du mer information. Storasystrarna riktar sig mot dig som är tjej runt 12 till 18 år gammal.

Mail
Du kan ställa frågor, berätta om något eller få råd av oss via mail. Du kan ha kontakt en gång eller under en längre period. Vi svarar på vardagar!

Telefonjour
Vill du ringa till oss så har vi telefonjouren öppen varje torsdag mellan kl. 15.00 och 16.00. Numret till telefonjouren är 072-509 00 01. Du kan alltid vara anonym. Om du vill ringa med dolt nummer, slå #31# innan.

Chatt
På söndagar klockan 18.00–20.00 är vår chatt öppen. Länk till chatten och datum för nästa chattillfälle står när du klickar på rutan ”Chatta med oss” till höger.

Stödsamtal
Via mail kan du boka in stödsamtal med oss. Du kan prata om vad som helst som du vill dela med en vuxen som lyssnar och tror på dig.

Utskick av kondomer
Om du vill ha kondomer skriver du ett mail till oss med din adress, så skickar vi kondomerna! Vi skriver aldrig upp din adress och vi för inga anteckningar om utskicken. Du kan även hämta kondomer hos oss.

Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Alla samtal är på dina villkor. Oavsett hur du väljer att kontakta oss har du rätt att vara anonym. Du behöver därför inte berätta ditt namn för oss. Om du säger till oss vem du är (namn, personnummer och vart du bor) kan vi i samråd med dig ta kontakt med till exempel socialtjänst, polis eller andra.

Stort tack till er som bidragit till Haninge tjejjours verksamhet, det betyder mycket för oss!

Haninge Centrum
Bio Cosmopolite
Skansen
Torvalla Simhall
Ica Maxi Haninge
DeoDoc
Belladot

Vill du också stötta oss? Maila på tjejjour@haningekvinnojour.se

Haninge tjejjour i media

”Unga Haningetjejer backas av storasyrror”

”Ett tufft klimat för unga tjejer idag”

”The Locals – Haninge tjejjour”

Här nedan ser du en video från ett av våra event från förra året; En kväll med syrran!
Filmen är gjord av Désirée Bayibsa.

 

Kontakta oss

E-post
loading...

Telefonjour
Telefonjouren är öppen på torsdagar kl. 15.00–16.00.
072-509 00 01

Chatt
Chatten är öppen på söndagar kl. 18.00–20.00.

Öppna chatten

Utbildning

Gå vår utbildning om du vill bli volontär hos oss. Intresseanmälan skickas till: loading... (endast tjejer/kvinnor över 18 år).

Instagram

Sociala medier
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Enkät
Har du varit i kontakt med oss tidigare? Svara gärna på vår enkät. Självklart kan du vara helt anonym.
Öppna enkäten