Haninge tjejjour

 

Haninge tjejjour har öppnat en pop-up i Haninge centrum!

Hela sommarlovet kommer Haninge tjejjour i samarbete med Haninge centrum bjuda in till aktiviteter. Vi har öppet varje onsdag 15:00-19:00 för alla ungdomar oavsett kön. Vi kommer pyssla, ha panelsamtal, information, visa film, bjuda på fika, mellanmål och massa annat roligt. Allt är gratis, kom förbi!

Följ @haningetjejjour på instagram för mer information. Stort tack till Haninge centrum för ert stöd!

Haninge tjejjour stöttar genom:

Chatt
På söndagar klockan 18.00–20.00 är vår chatt öppen. Länk till chatten och datum för nästa chattillfälle står när du klickar på rutan ”Chatta med oss” till höger.

Telefon
Numret till oss är 072-509 00 01. Du kan alltid vara anonym när du ringer, slå då #31# innan telefonnumret. Vi svarar i mån om tid måndag-torsdag. Är du okej med att inte vara anonym? Lämna ett meddelande om du vill bli uppringd så återkommer vi. Känns det viktigt att ringa dolt? Prova då att ringa oss en annan tid eller dag.

Stödsamtal
Via mail kan du boka in stödsamtal med oss. Du kan prata om vad som helst som du vill dela med en vuxen som lyssnar och tror på dig.

Mail
Du kan ställa frågor, berätta om något eller få råd av oss via mail. Du kan ha kontakt en gång eller under en längre period. Vi svarar på vardagar!

Storasystrar
En storasyster är en äldre tjej som umgås med dig regelbundet, hon finns för att lyssna på just dig. Du får träffa oss för att berätta lite om vem du är, så vi kan hitta en storasyster som passar dig. Är du intresserad? Maila oss så får du mer information. Storasystrarna riktar sig mot dig som är tjej runt 12 till 18 år gammal.

Insamling
Hjälp oss med pärlor till vårt skolprojekt genom att swisha en gåva till 123 522 99 01, skriv då ”pärlinsamling” i meddelandet. Haninge tjejjour har under våren 2019 varit i skolor runt om i kommunen för att prata med barn och ungdomar. Vi vill att alla som växer upp ska ha vuxna att prata med. Att pärla armband har varit ett sätt för oss att få kontakt och samla eleverna. Det har varit väldigt uppskattat och vi har fått mycket önskemål om att fortsätta komma till skolorna.

Utskick av kondomer
Om du vill ha kondomer skriver du ett mail till oss med din adress, så skickar vi kondomerna! Vi skriver aldrig upp din adress och vi för inga anteckningar om utskicken. Du kan även hämta kondomer hos oss.

Vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs till oss stannar hos oss. Alla samtal är på dina villkor. Oavsett hur du väljer att kontakta oss har du rätt att vara anonym. Du behöver därför inte berätta ditt namn för oss. Om du säger till oss vem du är (namn, personnummer och vart du bor) kan vi i samråd med dig ta kontakt med till exempel socialtjänst, polis eller andra.

 

Stort tack till er som bidragit till Haninge tjejjours verksamhet, det betyder mycket för oss!

Coop Forum Port73
VITAMIN WELL
Wofflans stenugnsbageri
Haninge Centrum
Bio Cosmopolite
Skansen
Torvalla Simhall
Ica Maxi Haninge
Belladot

Vill du också stötta oss? Maila på tjejjour@haningekvinnojour.se

Haninge tjejjour i media

”Unga Haningetjejer backas av storasyrror”

”Ett tufft klimat för unga tjejer idag”

”The Locals – Haninge tjejjour”

”Ett stort svek när det inte går att få hjälp”

Här nedan ser du en video från ett av våra event från förra året; En kväll med syrran!
Filmen är gjord av Désirée Bayibsa.

 

Kontakta oss

E-post
loading...

Telefonjour
Vi svarar måndag-torsdag i mån om tid.
072-509 00 01

Chatt
Chatten är öppen på söndagar kl. 18.00–20.00.

Öppna chatten

Utbildning

Gå vår utbildning om du vill bli volontär hos oss. Intresseanmälan skickas till: loading... (endast tjejer/kvinnor över 18 år).

Instagram

Sociala medier
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Enkät
Har du varit i kontakt med oss tidigare? Svara gärna på vår enkät. Självklart kan du vara helt anonym, vi kan inte spåra dina svar.
Öppna enkäten

GDPR
Om du haft kontakt med oss lagrar vi dina personuppgifter enligt GDPR. Det betyder att vi aldrig delar uppgifterna med någon utanför jouren, vi tar bort alla personuppgifter (såsom namn, mailadress, telefonnummer) när vi inte längre har kontakt med dig och vi spar ingen information om dig som du inte godkänt att vi spar. Du kan när som helst be oss att ta bort dina personuppgifter hos oss, oavsett i vilket syfte vi haft kontakt.